Tuletõrje: Brüsseli lennujaama plahvatustes sai surma 11 inimest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

BRÜSSEL, AFP-AP-STT-BNS – Belgia pealinna Brüsseli rahvusvahelises Zavantemi lennujaamas kõmatas teisipäeva hommikul kaks plahvatust, kinnitamata andmeil on surma saanud 11 inimest.

Belgia politsei on kinnitanud ühe inimese hukkumist.

Belgia tuletõrje ütles kohalikule meediale, et surma on saanud vähemalt 11 inimest.

Lennujaama pressiesindaja Anke Fransen kinnitas kahe plahvatuse toimumist lennujaama väljuvate lendude tsoonis. “Esmaabimeeskonnad on sündmuskohal abi osutamas,” sõnas ta.

Belgia valloonide avalik-õigusliku ringhäälingu (RTBF) veebilehele riputatud fotodel on näha suitsu kerkimas ühest terminalihoonest, mille aknad on purunenud. Ringhäälingu sõnul kärgatasid plahvatused pisut pärast kella 8-t hommikul (Eesti aeg 9).

RTBF-i tsiteeritud allika teatel on alal näha vigastatud või meelemärkuseta inimesi.

“Brüsseli lennujaam on järgmise teadaandeni suletud,” teatas Euroopa lennuohutuse organisatsioon Eurocontrol.

Belgia meedia teatel käib lennujaama evakueerimine, lennujaam on lendudele suletud ja lennujaama linnaga ühendav metrooliiklus on peatatud.

Belgia võimud vahistasid reedel Brüsseli Molenbeeki linnajaos 130 inimelu nõudnud Pariisi terrorirünnakute peamise kahtlusaluse Salah Abdeslami.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tuletõrje: Brüsseli lennujaama plahvatustes sai surma 11 inimest | Raplamaa Sõnumid
7 aastat tagasi

[…] BRÜSSEL, AFP-AP-STT-BNS – Belgia pealinna Brüsseli rahvusvahelises Zavantemi lennujaamas kõmatas teisipäeva hommikul kaks plahvatust, kinnitamata andmeil on surma saanud 11 inimest. Belgia politsei on kinnitanud ühe inimese hukkumist. Belgia tuletõrje ütles kohalikule meediale, et surma on saanud vähemalt 11 inimest. Lennujaama pressiesindaja Anke Fransen kinnitas kahe plahvatuse toimumist lennujaama väljuvate lendude tsoonis. “Esmaabimeeskonnad on sündmuskohal abi osutamas,” sõnas ta. Belgia valloonide avalik-õigusliku ringhäälingu (RTBF) veebilehele riputatud fotodel on näha suitsu kerkimas ühest terminalihoonest, mille aknad on purunenud. Ringhäälingu sõnul kärgatasid plahvatused pisut pärast kella 8-t hommikul (Eesti aeg 9). RTBF-i tsiteeritud allika teatel on alal näha vigastatud või meelemärkuseta… Loe rohkem »