0

Pensionäride ühenduse koosolek

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu linna pensionäride ühendus kutsub linna pensionäre koosolekule 29. märtsil algusega kell 12 sotsiaalmajas muusikakooli saalis. Koosoleku päevakorras on linna pensionäride ühendusele uue juhtkonna valimine, samuti esindaja valimine vabariigi pensionäride ühenduste liidu volikokku. Arutame, kuidas kaasata senisest enam eakaid aktiivsesse ellu, et tervelt vananeda. Palume mõelda nende kandidaatide peale, kes on valmis seda tööd tegema.
Koosolekul esineb ka riigikogu liige Andres Ammas, kes räägib tööst riigikogus ning ootab ettepanekuid.
Arutelu jätkub ühises kohvilauas. Palume aktiivset osavõttu.

Haapsalu linna pensionäride
ühenduse juhatus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz