0

Müüriääre pagar avas pärast talvepuhkust uksed

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Müüriääre kohvik Foto: Arvo Tarmula

Müüriääre kohvik. ARVO TARMULA

Tänasest on pärast kahekuulist talvepuhkust avatud Müüriääre pagaripood, kust saab osta taas osta värset leiba, ciabattat, sepikut, saiakesi, küpsiseid ja kooke.

Müüriääre pagaripoe omanik Marget Vatku ütles, et menüüd muuta ei plaanita. „Müüme ikka oma nö hitt-tooteid ehk porgandi-rukkileiba ja karulaugu ciabattat,” sõnas Vatku. Ta lisas, et kevadel, mil külastatavus suurem, tuleb riiulitele veel uusi tooteid.

Müüriääre pagaripood on avatud kolmapäevast pühapäevani.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz