Nõva vallavalitsuse teated

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Detailplaneeringu algatamine Mõisa põllul

Nõva Vallavolikogu algatas oma 19.02.2016 toimunud istungil detailplaneeringu Nõva külakeskuses asuval Mõisa põllul suurusega u 7,7 ha. Tegemist on reformimata riigimaaga nr AT0410050071. Planeeringu eesmärgiks on maa-ala ärimaa- ja elamukruntideks jagamine, rohealade ning puhke- ja virgestusalade määramine, kruntidele ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine, hoonete olulisemate arhitektuurinõuete määramine, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha määramine, keskkonnatingimuste määramine ning servituutide vajaduse määramine
Mõisa põllu detailplaneering muudab Nõva valla üldplaneeringut, kuna muudetakse maa juhtotstarbeid. Olulise keskkonnamõjuga tegevusi ette ei nähta. Uuringute vajadus puudub.

Nõva Vallavalitsus

Väike-Hollandi kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek

17. märtsist 2016 kuni 31. märtsini 2016 tööpäeviti kell 8 kuni 16 on Nõva vallamajas ja valla kodulehel Väike-Hollandi kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek. Väike-Hollandi kinnistu (katastritunnusega 53101:001:0243) suurusega 1 ha asub Nõva külas. Vastavalt Nõva valla kehtivale üldplaneeringule asub kinnistu detailplaneeringukohustusega alal. Planeeringu eesmärk on määrata kinnistule ehitusõigus uue elamu ja kuni kuue abihoone ning nende teenindamiseks vajalike rajatiste ja tehnosüsteemide rajamiseks. Väike-Hollandi kinnistu asub Vaisi küla miljööväärtusliku ala vahetus naabruses. Planeering sätestab Vaisi külamiljöö ehituslike väärtuste laiendamise planeeringualale ning sobitumise sellega. Väike-Hollandi kinnistu detailplaneering ei muuda valla üldplaneeringut.

Nõva Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments