0

Haava kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu algatamine ja keskkonnamõju strateegilise hindamise mittealgatamine

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lääne-Nigula Vallavalitsus algatas 23.02.2016 istungil korraldusega nr 64 Palivere alevikus ja Allikmaa külas Haava kinnistu ja selle lähiala detailplaneeringu pindalaga ca 2,5 ha.
Detailplaneeringu algatamise eesmärgiks on Haava kinnistu arendamine (kahe ühepereelamu ehitamiseks) ja selleks tingimuste loomine, sealhulgas erinevate tehnosüsteemide lahendite kaalumine. Planeering ei muuda kehtiva Taebla valla üldplaneeringu põhilahendust. Lähtudes eelhinnangust ja et planeeringuga kavandatud tegevus ei too kaasa negatiivset keskkonnamõju, otsustati mitte algatada planeeringule keskkonnamõju strateegilist hindamist.
Täpsemat informatsiooni detailplaneeringu kohta leiab valla kodulehelt: http://www.laanenigula.ee/detailplaneeringud

Lääne-Nigula Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz