Päästeautod saavad iseseisvuspäevaks Eesti lipud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Põltsamaa põhiauto
Põltsamaa päästekomando põhiauto lipuehtes. Foto: Päästeamet

Eesti Vabariigi 98. aastapäevaks saavad kõik Päästeameti põhiautod omale Eesti lipu kujutisega kleebised ning autolipud. Riikliku sümboolika kasutamine põhiautodel näitab isamaalist tunnetust ning ühiselt aktsepteeritavaid väärtushinnanguid ja arusaamu.

Päästeameti peadirektori Kuno Tammearu sõnul näitab lippude paigutamine põhiautodele Päästeameti tänulikkust meile antud usalduse eest ning aitab meenutada, et meie teenistujate igapäevategevus on suunatud kõigile Eesti Vabariigis viibivatele inimestele. „Põhiauto näol on tegemist elusid päästva masinaga, sümboolikaga tahame rõhutada, et Päästeamet on inimestele alati turvalisuse tagamisel abiks, seda nii nõuandvalt ja ennetavalt kui ka siis, kui õnnetus on juba juhtunud,“ ütles Tammearu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments