Matsalu Veevärk tõstab vee ja kanalisatsiooni hinda

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Martna

Matsalu Veevärgi hinnatõus puudutab Lõuna-Läänemaad ja ka Martna asulat. ARVO TARMULA

Matsalu Veevärgi klientidel tõuseb 1. aprillist vee ja kanalisatsiooni hind. Vesi kallineb 0,22 senti ja kanalisatsioon 0,25 senti kuupmeetri kohta (käibemaksuta). Vee uus hind on 1,33 eurot kuupmeeter, reoveel 1,67 eurot (käibemaksuta).

Praegune hind kehtib 1. veebruarist 2014.

Läänemaal jäävad Matsalu Veevärgi teeninduspiirkonda Kullamaa, Liivi, Üdruma, Martna, Lihula, Tuudi, Kirbla, Virtsu, Vatla ja Kõmsi.

Haapsalu Veevärgi klientidel tuleb praegu vee eest maksta 0,9 ja reovee eest 1,28 eurot (käibemaksuta). Vaid Ristil ja Piirsalus on veidi teistsugune hind, seal maksavad füüsilised isikud vähem ja juriidilised isikud rohkem. Haapsalu Veevärgi hind kehtib 1. augustist 2014.

Mõlemad ettevõtted peavad hinna kooskõlastama konkurentsiametis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
8 aastat tagasi

Tallinnas on palju soodsam hind

Ehk siis
8 aastat tagasi

vesi-kanal kokku 1,5 x kallim kui Tallinnas. Koligem kõik Tallinnasse! Regionaalpoliitikud, mis arvate? Muuseas, teid pole vaja ka siis ju lahti lükata, sest pole, kellele lükata.

issanda õnnistus
8 aastat tagasi

lõpuks ometi, mõtlesingi, et kuhu ma selle pensionitõusu panen

Taku
8 aastat tagasi

No kuidagi tuleb ju uued masinad muretseda ja ülevalpidada. Monopol võimaldab tõsta palju tahes.