Nebokati volikoguliikme volitused peatusid

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Reimo Nebokat

Kolmelt volikogu istungilt puudunud Reimo Nebokati volitsued peatusid. Foto: Urmas Lauri

Et Ridala volikogu liige Reimo Nebokat on puudunud kolmelt volikogu istungilt järjest, peab valla valimiskomisjon tema volitused peatama ja määrama asendusliikme.

Ridala vallasekretär Igor Pogodin ütles, et valla valimiskomisjon koguneb neljapäeval Nebokati küsimust arutama. Pogodini sõnul on Nebokatil igal ajal õigus teha avaldus, et komisjon taastaks tema volikoguliikme volitused.

„Ta soovib jätkata ja lubas teha avalduse oma volituste taastamiseks,” ütles Pogodin.

„Jätkan tööd Ridala vallavolikogus,” kinnitas Nebokat Lääne Elule. „Puudusin volikogust, sest olin eelmise aasta lõpus puhkusel. Teisipäeval puudusin töökohustuste tõttu.”

Nebokati asendusliige oleks olnud Merike Peek.

Ridala volikogu eelmises koosseisus juhtus samasugune lugu Madis Sarikuga, kes oli Rae vallas abivallavanem ega saanud volikogus käia. Ta peatas oma volitused ja taastas need hiljem.

Varem Reformierakonna peakontoris töötanud Nebokat sai 15. jaanuaril Reformierakonna peasekretäriks.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rotalia
8 aastat tagasi

Imestan, kust küll tulevad sellised lollid valijad, kes sellistele tühikargajatele hääle annavad. Kandideerid, lubad, siis tee ka tööd, mitte ära valeta ja vassi. Tööaeg ei ole puhkuseks.

Küsimus
8 aastat tagasi

Reformierakonna peasekretär, kas sa “esindasid” ja kavatsed edaspidi “esindada” Ridala Volikogus valijate või erakonna huve?

!
8 aastat tagasi

Nebokatil ju veel töö, see tähendab ridala müümine pooleli. Saab see tehtud võib jälle puhkama sõita.

Mart
8 aastat tagasi

Nebokat on Ridala Karilaid

on+aeg.
8 aastat tagasi

Merike oleks volikogus hoopis asjalikum,teab inimesi ja temast leks tunduvalt rohkem kasu,Reimo ainult segab rohkem volikogu töõd oma partei demagoogiaga.

Lollitatud valija
8 aastat tagasi

Puhatakse vabast ajast. Kui puhkus segab töötegemist tuleb töölkäimine lõpetada. Krt ma ei saa nendest tegelastest aru. Iga hinna eest tahad, et sind valitakse ja siis on kõik muu olulisem! Ära kandideeri ja tegelegi töö ja puhkusega. Las tuleb siis keegi kes ka tegelikult tahab sisulist tööd teha volikogus. Avaldus koha taastamiseks on nagu vabanduse palumine. Iseasi kas saab andeks.Isiklikud huvid ennekõike…..eks mees õpib Tõnismäe kontoris proffidelt.

...
8 aastat tagasi

Madis Sarikuga oli kõik seaduse piires, ta esitas avalduse ja peatas oma volitused kohe, kui oli selge, et ei saa volikogus osaleda, aga Nebokat rikkus tahtlikult seadusetähte ja seadus ütleb, et nüüd määratakse talle asendusliige. Milleks siis see valla põhimäärus, kui ta ei ole kõigile täitmiseks?