Markkus Kõre võitis Eesti MV-l hõbeda, Annabel Moor pronksi

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Markkus  Kõre ja Annabel Moor

Markkus Kõre võitis Eesti C-klassi meistrivõistlusetel teivashüppes hõbeda, Annabel Moor sai teivashüppes pronksi. KAJA LADVA

Eesti C-klassi meistrivõistlustel kergejõustikus 23. jaanuaril Võrus olid edukad Läänemaa spordikooli kergejõustiklased, võites kaks medalit. Varem pole Eestis selles vanuseklassis meistrivõistlusi olnud.

Tüdrukute teivashüpe oli ajakavas ühel ajal kõrgushüppega, mis häiris keskendumist, aga Annabel Moor ületas esimesel katsel teivashüppes 2.40 ja võitis pronksi. Kõrgushüppes ületas ta 1.48 ja jäi napilt 6.

Maily Märss võistles endast aasta vanematega, ületas teivashüppes 2.40 ja pidi leppima 4. kohaga, sest sai selle kõrgusega hakkama alles 3. katsel.

Keity-Liina Kallasel oli samuti raske valik. Mullu 600 m jooksus Eesti TV 10 võitjana otsustas ta startida 600 m jooksus, mis toimus ühel ajal kõrgushüppega. Ta saavutas 600 m jooksus 5. koha, aeg 1.53,88. Väsimus segas õige rütmiga hüppamist ja kõrgushüppetulemus 1.40 andis 28 võistleja seas 8. koha.

Poiste teivashüppes oli hoos Markkus Kõre, kes ületas uue isikliku rekordiga kõrguse 2.50 ja võitis hõbemedali. Samal ajal peetud kõrgushüppes oli ta 1.30-ga 8.

Teivashüppes 5. koha saanud Robin Särg tegi uue isikliku rekordi 2.30. 800 m jooksus oli ta 10. ajaga 2.46.76.

Tubli oli ka Sten Veski, kes endast aasta vanematega võisteldes oli kõrgushüppes 1.30-ga üheksas ja teivashüppes 1.85-ga 13.

Kaja Ladva

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ladna
6 aastat tagasi

Küll tuleks aga paremaid tulemusi kui vaid igasugu takistusi ei oleks. Ei pea koguaeg vabandama ajakava ja vanuse kohta. Kes asja jagab saab niigi aru kes on tubli ja kes on luuser. Edu lastele treenimisel !