0

Päästjad käisid kahel korral Pariveres elumaja kustutamas

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

päästeamet logo22. jaanuari õhtul kl 22.36 teatati häirekeskusele, et Lihula vallas Pariveres põles puidust elumajas pööning. Esialgse info põhjal võis õnnetus alguse saada majaga kokkuehitatud sauna korstnast. 

Päästjad likvideerisid põlengu kell 1.41, kuid kell 2.25 tuli samasse kohta uus väljakutse, nüüd tuli elumaja seinast suitsu. Elanikud olid enne päästjate saabumist kustutamisega alustanud, kuid päästjad otsisid saabudes seinast tulekoldeid ja likvideerisid need kell 3.37.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Uusihimulik.
Uusihimulik.

Kas see on Sumpsi maja mis põles!!!!!????

wpDiscuz