0

Panga küla pidusse tuleb söök ja jook kaasa võtta

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Ridala maasturiklubi korraldab kohalikule rahvale aastavahetuspeo Panga küla spordisaalis.

 „Kell 21 on algus, tantsuks mängib kahemehebänd, igaüks võtab söögid-joogid ise kaasa,” ütles Ridala maasturiklubi juhatuse liige ja üks korraldajaid Matis Trei. „On rahvalikud mängud ja õnnetina valamine.”

Peale bändi muid kulutusi eriti ei olegi, lisas Trei. Selle kulu peaks katma 2eurone sissepääsupilet. Spordisaal on tasuta, lauad laenab Altmõisa külalistemaja, toolid on kohapeal. Tüdrukud muretsevad laudlinad. Puhvetit ja ilutulestikku ette nähtud ei ole. Riietus on vaba, aga parima kostüümi kandja saab auhinna.

 „Vaatame, kuidas välja kukub,” oli Trei ettevaatlik. „Pole enne sellist pidu teinud.”

Märtsis korraldas kohalik pritsimeeste selts ülimenukaks osutunud naistepäevapeo. Siis oli pidulisi sadakond. Trei lootis, et sinna kanti jääb ka aastavahetuspidu. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz