Peatänava meelelahutusasutuses läks laupäeva öösel löömiseks

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Politseilogo

 

Lääne prefektuuri pressiesindaja teatas, et ööl vastu laupäeva löödi kella ühe paiku Haapsalus Posti tänaval asuvas meelelahutusasutuses 32-aastast meest.

Neli tundi hiljem, kella viie paiku toimus teine intsident, kus peatänava meelelahutusasutuses löödi 18-aastast naist. Juhtumite uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Georg
8 aastat tagasi

Suure tõenäosusega on tegemist Lemon’iga. Kas lõbustuasutused, kus vägivalda on tihti on omanikku, kohalikku omavalitsust ja politseid rahuldav olukord? Kui ei, siis peaks midagi ette võtma. Neile, kelle lõbu on teiste peksmine tuleb lennuväljal angaar rentida. Las siis taovad teineteist. Ja seal juures peab sellel alal saadud vigastuste ravi ise kinni plekkima. Teine koht, mis on häiriv on Apteek, suvel ka Aed. Häiriv on see, et Apteek’i ja juures on ülekäigu rada. Pagan sa aru saad, kas kodanik tiksub nii sama või soovib teed ületada. Suvel, kui rahvast rohkem, siis valguvad seal inimesed juba poolel tee peale. Kas keegi peab… Loe rohkem »