Kortermaja saab pääsukeste väljaheite kogumiskastid

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

IMG_3612Jaama 8a kortermaja kõrgeima korruse elanikud saavad akende kohale linnu väljaheite kogumiskastid. Foto: Arvo Tarmula

Jaama tänav 8a kortermaja kolmanda korruse elanikud saavad akende kohale vanad vihmaveerennid, mis peaksid edaspidi nende aknalauad pääsukese väljaheitest puhtana hoidma.

Korrusmaja räästa alla on pääsukesed ehitanud mitmeid pesi. Pesad on aga nuhtluseks kõrgeima korruse elanikele, kelle aknalaudadele pääsukeste väljaheide alatihti satub.

Ahto Kalda Läänemaa Ehitusest ütles, et väljaheite kogumiskast paigaldatakse kaheksa akna kohale – just niimitme akna kohale on pääsukesed pesa meisterdanud. Teine võimalus oleks pesad maha võtta, kuid seda ei hakata tegema. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kuidas
8 aastat tagasi

kärbsesita kogumisega jääb, kes sellega tegelema hakkab

Gen.
8 aastat tagasi

Ja iga pååsuke,kes kasti ei situ,saab trahvi. Kui vallad ùhinevad ja linn saab rikkamaks, vòiks nàiteks promenaadile mòned kastid kajakate jaoks panna. ? ?