0

Andrus Kivirähk esitles Apollos uut lasteraamatut

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Täna lõunal esitles Haapsalu Apollo raamatukaupluses kirjanik Andrus Kivirähk uut lasteraamatut nimega Oskar ja asjad.

Esitlusele oli kogunenud paarkümmend kirjanduse huvilist, nende hulgas ka palju lapsi, kes kõik said Kivirähkilt uude raamatusse küsida pühenduse ja autogrammi. Ainuüksi Oskari nimelisi pühendusi on Kivirähkilt palutud kirjutada üheteistkümnel korral.

Publikust tulnud küsimusele, miks peategelase nimeks on just Oskar, vastas Kivirähk, et Oskar on populaarne poisslapse nimi. „Kui mina olin poisike, olid Oskarid ainult vanad mehed, nüüd olen mina vanemaks jäänud ja Oskarid on hoopis noored poisid,” rääkis Kivirähk.

Kivirähk tunnistas, et tal on hea meel, et ta sai taas üle pika aja raamatu kirjutada. „Raamatus saab igat tegelast põhjalikumalt iseloomustada,” arvas Kivirähk.

Fotod: Kristjan Kosk

_TJK6605 (Medium) _TJK6609 (Medium) _TJK6610 (Medium) _TJK6613 (Medium) _TJK6617 (Medium) _TJK6618 (Medium) _TJK6620 (Medium) _TJK6621 (Medium) _TJK6622 (Medium) _TJK6628 (Medium) _TJK6629 (Medium) _TJK6632 (Medium) _TJK6634 (Medium) _TJK6638 (Medium) _TJK6639 (Medium) _TJK6640 (Medium)

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz