Raplamaa topeltmõrvas kasutas kurjategija esialgsetel andmetel nuga

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Politsei- ja piirivalveamet

Raplamaal Juuru alevikus teisipäeval toimunud topeltmõrvas kasutas kurjategija esialgsetel andmetel nuga.

Politsei sai teisipäeval kell 18.02 teate Raplamaal Juuru alevikus Tallinna maanteel asuva maja korteris olevast võimalikust vägivalla ohvrist. Esialgsetel andmetel oli teatajaks keegi naabritest, kes märkas kahtlast tegevust.

Sündmuskohale sõitnud politseipatrull leidis korterist kahe mehe surnukehad. Kiirabi tuvastas 58- ja 57-aastase mehe surma. Politsei kinnitusel olid esialgsetel andmetel ohvritel torkehaavad. Samas puuduvad viited selle kohta, et veretööle oleks eelnenud ühine jooming, nagu paljude tapmiste puhul on juhtunud.

Politsei pidas sündmuskoha vahetus läheduses mõrvas kahtlustatavana kinni 51-aastase mehe, kelle vahistamise taotlusemise osas teeb prokuratuur otsuse ilmselt täna.

Hukkunud on kohalikud mehed, kahtlustatavana kinni peetud mees viibis Juurus ohvrite läheduses elaval isikul külas. Esialgse info kohaselt olid kahtlustatav ja hukkunud omavahel tuttavad ning neil oli olnud varasem konflikt.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust mõrva käsitleva paragrahvi alusel, eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur. Kohtus süüdimõistmise korral karistatakse teo toimepanijat kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

Rapla politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhi Jaan Aasa sõnul on tegemist väikese kogukonna turvatunnet tugevalt häiriva teoga.

„Õnneks on teo toimepanemises kahtlustatav kinni peetud ja ümbruskonna inimesed võivad end rahulikult tunda,” ütles Aas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Karuott
8 aastat tagasi

aga see Juuru ongi ju õudus kuubis…Raplamaa kohalikus lehes alles 2 nädalat tagasi kirjutati kuidas noorukitest süüdimatud kambad põletavad varastavad ja lõhuvad…Politsei on jõuetu…