Lihulas selgusid maakonna meistrid maadluses

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

22943170350_2204699c86_hLisette Böttker pani Mattias Elmersi selili. Foto: Ülle Lass

Laupäeval olid Lihula gümnaasiumi spordihoones Läänemaa meistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses. Kohapeale oli tulnud 47 noort maadlejat, nende seas ka üks tütarlaps.

Läänemaa meistrid selgitati 12 kaalukategoorias.

Maadlus on viimastel aastatel Läänemaal oma populaarsust säilitanud, viimastel aastatel on iga kord olnud osalejaid 50 ringis.

Maadeldi kahes vanuseastmes: kuni 15aastased selgitasid noortemeistrid ja täiskasvanud meistrid. Enamik meie suuri on kolinud Tallinna, teenivad aega või võistlesid samal ajal Soomes Eesti–Soome maavõistlusel. Seda enam on hea meel, et noori maadlejaid on juurde tulnud.

Alla 25 kilogrammi kaalus kaks maadlejat, kellest parem oli Charli Takk (Lihula). Teiseks jäi Hugo Õunaid (Haapsalu).

Alla 30 kg kaaluvate maadlejate hulgas võitis turniiri Timmo Kaasik (Lihula), teine oli Lisette Böttker (Risti) ning kolmandad olid Norbert Noot (Haapsalu) ja Karl Robin Raud (Lihula). Lisette oli ainus tütarlaps, kes turniiril osales.

Alla 35kilostest võitis Stefan Lauri Mölder (Lihula), teiseks jäi Mero Karmo Simson (Haapsalu) ning kolmandad olid Leonid Becker (Haapsalu) ja Rasmus Neeme (Lihula).

Alla 40 kg poiste turniirivõidu sai Kaarel Tamm (Martna) Artjom Vinogradovi (Haapsalu), Harry Soo (Martna) ja Marko Pukki (Martna) ees.

Alla 45 kg hulgas võitis Alvar Nikkel. Teine oli Samuel Kastepõld (Lihula) ning kolmandad olid Karl Murumets (Lihula) ja Kert Kristjan Peet (Lihula).

Alla 50 kg noormeeste võidu noppis Danila Boikov (Haapsalu). Hõbadale maadles Hendrik Rämman (Martna) ning pronksile Mihkel Sibul (Lihula) ja Herman Reinmaa (Lihula).

Alla 55 kg kaaluvaid noormehi võistles vaid kaks. Võitis Artur Snigurski (Haapsalu), teine oli Jarko Danilov (Martna).

Alla 60 kg kehakaalus ei leidunud vastast Jaanis Soosaarele (Martna). Teiseks jäi Markus Sõber (Lihula) ning kolmandat kohta jäid jagama Rainer Kleinod (Lihula) ja Robin Reesaar (Kullamaa).

Alla 70 kg kaaluvaist noormeestest oli parim Roland Söötmaa (Lihula), teine oli Raul Reesaar (Kullamaa) ja kolmas Oliver Hartman (Lihula).

Üle 70 kg kaaluvaist maadlejaist oli parim Nikita Vinogradov (Haapsalu), teine oli Eerik Pank (Virtsu) ning kolmandad olid Kaarel Kants (Martna) ja Ranno Randoja (Martna).

Täiskasvanuist oli alla 75kiloste esikolmik järgmine: Ainar-Sten Junker (Lihula), Werner Veiko Kleinod (Lihula) ja Sander Jõkk (Haapsalu).

Üle 75kilostest meestest võistles ainsana Reimo Milva.

 

Janar Sõber

maadlustreener

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments