9

Läänemaa mereteemaline fotokonkurss ootab pilte

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

MeriFoto: Arhiiv

Seoses järgmisel aastal toimuva merekultuuri teema-aastaga korraldavad Haapsalu Linnavalitsus, Lääne Maavalitsus ja MTÜ Läänemaa Turism välja mereteemalise fotokonkursi, mis kestab 15. maist 2015 – 15. jaanuarini 2016.

"Konkursile on oodatud osalema kõik asjaarmastajad ja huvilised, vanusepiirangut pole," ütles MTÜ Läänemaa Turism juhataja Annika Mändla.

Võistelda on võimalik kolmes kategoorias:
„Kuurortlinn Haapsalu“, „Merekultuur Läänemaal“ ning kunstiliselt terviklik fotoseeria „Lugu merest“.

Võistlevaid fotosid hindab professionaalsetest fotograafidest koosnev žürii, kes valib võitjad välja veebruariks 2016. Parimatest töödest komplekteeritakse ka näitus. Lisaks antakse välja auhinnad kolme kategooria parimatele ning ka eripreemiad.

Auhinnafond on rikkalik ning sisaldab kohalike ettevõtjate kinkekaarte, erinevaid pakette ja meeneid. Auhinnad panevad välja Haapsalu linnavalitsus, Lääne maavalitsus, Europe Direct teabekeskus – Läänemaa, Altmõisa külalistemaja, Uuskalda Spordi- ja Puhkeküla, Spaahotell Laine, Fra Mare Thalasso Spa, Spithami Puhkemajad, Osmussaare Reisid ja Läänemaa Rannakalanduse Selts.

Fotokonkursi tingimused leiab siit.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
inimene....
inimene....

Kui fotoklubi on mängus on asi mäda

...
...

Kas korruptsiooniohtu pole, kui nii žürii kui ka osalejad on Haapsalu fotoklubi liikmed?

Kas`ile
Kas`ile

Kliki artikli lõpulausel olevale viidale : “Fotokonkursi tingimused leiab siit”.
Esitatava töö pikem külg peab olema vähemalt 2500 pikslit. Tööd esitatakse JPG formaadis, soovitavalt RGB värviruumis.
Pole öeldud, millega pildistada võib.

Kas
Kas

telefoniga tehtud pildid kvalifitseeruvad?

Asjaosaliste nimed
Asjaosaliste nimed

Oleks päris õige kirja panna ka see nimistu, kes on professionaalsetest fotograafidest koosnev žürii. Kui saame lugeda rikkalikust auhinnafondist (loetelu lisatud), siis sooviks sedagi teada, kes ikkagi on need hindajad.

Kas
Kas

auhinnaks on pilet risti korvpallimängule?

küsimus
küsimus

Aitäh. Vanainimene ei näe enam hästi

aga
aga

on ju kirjas, vaata viimast lauset!

küsimus
küsimus

Kuhu pildid üles laadida ? Tundub kuidagi puudulik artikkel informatsiooni suhtes rohkem vaeva võiks näha.

wpDiscuz