0

Lihula noortemaja võõrustab meedialaagrit

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lihula meedialaagerFoto: Lihula Teataja

Eile algas Lihula noortemajas Läänemaa kodutütarde ja noorkotkaste meedialaager, kirjutab Lihula Teataja.

Üle maakonna on kokku tulnud paarkümmend osalejat, kelle eesmärgiks on nende kahe päeva tulemusel kirjutada üks osa Lääne Elu Kaitseliidu teemalisest vahelehest ning valmistuda vabariiklikuks Noorte Kotkaste meediavõistluseks.

Eile oli külaliste ja kogemuste kuulamise päev, mille lõpuks said kirja ka esimesed mõtted Lääne Elu vahelehe jaoks. Meediast ja ajakirjandusest olid rääkimas ning uudiste kirjutamise osas soovitusi jagamas TV3 Läänemaa korrespondent Eduard Laur, Lihula Teataja toimetaja Kristi Märk ning Lihula koolilehe ajakirjanikud Katrin Veek ja Eliise Tiidussalu. Laupäeval aitab noorte ideid artikliteks vormida Lääne Elu ajakirjanik Lehte Ilves.

Noorteorganisatsioonide meedia-aasta

Kaitseliidu noorteorganisatsioonide jaoks on 2015 meedia-aasta ning selle raames toimub järgmisel nädalavahetusel, 20.-21. novembril Türil Noorte Kotkaste vabariiklik meediavõistlus, milleks käesoleva laagri abil valmistutakse. Lisaks ilmub iga aasta lõpus Lääne maakonna ajalehe Lääne Elu vahel Kaitseliidu maleva erileht Lääne Malevlane, mille noortetööd puudutav osa pannakse kokku nende kahe päeva jooksul.

Osalejaid üle terve maakonna

Meedialaagri korraldajaks on Kaitseliidu Lääne maleva noortejuhid Kaidi Sitsi eestvedamisel.

“Mõtlesime kaua, mida Kaitseliidu Lääne maleva noored sel aastal teha võiksid. Pikalt valitses mõtetes vaikus. Ja kuskilt tuli mõte korraldada meedialaager, mille käigus valmivad lood meie noorte tegemistest,” kirjeldas Kaidi.

Lihula meedialaagris osalevad kodutütred ja noorkotkad, kokku 19 noort, õpivad Taebla, Oru, Kullamaa, Haapsalu ja Lihula koolides. Vabatahtlike noortejuhtidena löövad laagris kaasa Heli Esko, Maire Kruus, Edita Luik ja Ülle Kõva. Laagri seltskond ööbib Lihula lasteaias.

Loe pikemalt Lihula Teatajast.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz