Urmas Sukles: tahame uue spordihalli järgmisel sügisel valmis saada

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Urmas SuklesHaapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul on vägagi tõenäoline, et järgmiseks sügiseks kerkib spordihoone kõrvale uus spordihall.

„Vundament on olemas, eskiis on valmis ja valmistatakse ette hange projekteerija leidmiseks,“ ütles Sukles. Linnapea sõnul on eesmärgiks saada hall valmis ajaks, kui põhikooli võimla remonti läheb – see lahendaks küsimuse, kus kooliõpilased sel ajal kehalise kasvatuse tundides käima hakkavad.

Spordihalli ehitamine läheb orienteeruvalt maksma 700 000 eurot ja Sukles märkis, et selle raha peab OÜ Haapsalu Linna Spordibaasid ise leidma. Sukles rääkis, et linn kirjutas mõni aeg tagasi kultuuriministeeriumile küll tagasihoidliku kirja, et sealt abi paluda, kuid tegelikult sellele võimalusele ei loodeta. Pigem on tõenäoline, et mingil hetkel toetab ministeerium spordihalli varustuse ostmist ja laste treeninglaagrite korraldamist.

„Ilmselt peavad Spordibaasid laenu võtma, neil on laenuvõimekus olemas ja ka pankades on juba maad kuulatud,“ märkis linnapea.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
x
8 aastat tagasi

kadedad,see saab valmis ja raha leitakse.

Kübe
8 aastat tagasi

Me joome enne kambapeale 700000 liitrit õlut ära kui see laen saab makstud.

Enn
8 aastat tagasi

Järgmistel valimistel Sukles minu häält enam ei saa. Suhtuda nii egoistlikult linna inimeste arvamusse, kes enamus on laitnud maha põhikooli võimlata jätmise. Küsimus on ka, kuidas on võimalik spordibaasidel laen tagasi maksta?