Ühisgümnaasiumi muusikali osatäitjad valitud

Kaie Ilves

kaie@le.ee

kästing ARVO TARMULA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muusikali kandideeris ligi poolsada noort. Arvo Tarmula

Läänemaa ühisgümnaasiumi uue muusikali osalised on välja valitud. Ligi viiekümnest soovijast sai võimaluse märtsis esietenduvas muusikalis kaasa lüüa kolmkümmend noort.

„Ei olnud lihtne,” ütles valimise kohta muusikali lavastaja Kai Tarmula.

Tarmula sõnul valis ta välja just need, kes konkreetsesse lavastusse kõige paremini sobivad. See ei tähenda, et need, kes välja jäid, oleksid andetud.

„Meil on väga konkreetne projekt väga kindlaks ajaks ja sellest lähtudes tegime ka valiku. Valisime need, kes on just selle lavastuse jaoks parimad,” ütles Tarmula.

Esimest korda saavad osalised kokku homme. Rolle esialgu veel ei jagata. Järgneb vähemalt kuu aega üldtreeningut nagu teatrikoolis: hääl, keha ja liikumine.

Läänemaa ühisgümnaasiumi muusikal esietendub Haapsalu kultuurikeskuses tuleva aasta märtsis. Libreto autor on Eva-Maria Brock, lavastaja Kai Tarmula.

Muusikali osalised

Erki Pajula

Britta Sool

Liza Zikunova

Hanna-Liina Salumets

Henri Jakobson

Lisette Ulla

Rahel Elisabeth Toffer

Kriss-Lyna Prees

Brita Kaljuvere

Siim Jürise

Hanna-Maria Sell

Sandra Saarniit

Carmen Korjus

Iris Marleen

Sander Otsa

Marsella Tammes

Anette Lunev

Liisa Rootare

Kaidi Liivamägi

Kaarel Koel

Greete Tikerpuu

Carolin Loik

Joanna Rosenfeldt

Karmel Naudre

Andree Prees

Helen Lember

Grete Lehemaa

Liivia Lints

Geerit Kikut

Martin Nerman

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
8 aastat tagasi

Jah eks ta üks meelelahutus ole. Lugupeetud näitejuhid loovad visiooni ette ja teised usuvad sellesse. Täpselt sama algoritmika alusel toimib luteri kirik või kom partei. Ilmselt ei saa need niinimetataud näitejuhid ise ka aru et integreerivad ühiskonda seda sama mõttemalli, mille vastu nad süsteemi teises otsas võitlevad. Aga kui osavõtjate käest küsida on kõik maru vahva. Õhtul minnakse apteeki valatakse endel samadel noortel klaanid täis ja kasvatatakse klientuuri.

marina+sillaste
8 aastat tagasi
Reply to  Tont

Kuigi ma lubasin endale,et rohkem ei kirjuta või ei vasta,siis teen seda siiski ,sest julgen oma isiklikku nime kasutada, mitte nagu osalised kommenteerijad..Noortel peabki olema kõik “maru vahva” Haapsalus,sest siis tulevad ka peale õpinguid tagasi-sünnitavad ja kasvatavad lapsi ja viivad elu edasi.Oled millegipärast õel-“apteegis” ei valata ega müüda alla 21.a.Tundub,et see probleem on SINU probleem.Saa sellest üle!

marina+sillaste
8 aastat tagasi

Endiselt soovin Kai ja Ilona ja…jõudu ja jaksu ning ootan põnevusega lavastust!
Suuri laevu saadab ikka kajakate kisa!

Maris
8 aastat tagasi

Jah eks see näitlemise amet ole ikka üks kuldaväärt amet ega muidu poliitikuks ei saa. Ma mäletan väga hästi kuidas alkoholi probleemidega näitejuhid meiega omal ajal tegelesid.

mõni kohe oskab
8 aastat tagasi
Reply to  Maris

…ja muudel elualadel pole ealeski olnud ainsatki alkohoolikut? Ohh teadmised ja üldistused!

marina sillaste
8 aastat tagasi

Hannes-mine potilaadale!Sul pole aimugi mida läbi higi ja pisarate proovides lõpuks lavale jõuab.Oled see “hall rott”,kes arvab,et näitemäng või ürituste korraldamine on,millega kaasnevad nii tehnilised,kui logilistilised organiseerimine… AHH teil pole muud,kui pidu peo otsa ja ei lõpe iial otsa.Kuid sul puudub arusaamine nagu ise ütled,et saaks trilli,tralli ja pulli,siis on see sinu nägemus.Mina soovin Kaile ja trupile jõudu ja jaksu ning saab sellest kindlasti VÄGEV lavastus.

Merka
8 aastat tagasi

Näed siin at nüüd on see meie kuulus ja kõigi poolt “tunnustataud“ näitejuht. Kõik kes temaga ühes taktis ei mõtle ja tema silmist hoobilt sõnumit välja ei loe on kohe hallid rotid. Aainult tema on see kultuuri alustala kes suudab ümbritsevast maailmast aru saada. Tead tädi mine maga kaineks muidi hakkad siin jälle nägemusi nägema.

marina+sillaste
8 aastat tagasi
Reply to  Merka

Vabandan väljenduse eest “hallid rotid”-oled seda mõistnud ehk valesti või väljendasin end valesti.Minu mõte oli siiski selles,et peale pikka tööpäeva kogunevad erinevad seltskonnad,et hoida Haapsalu ja siiski ka Läänemaa kultuuriruumis toimuvat.Esiteks ei ole ma näitejuht ja pole ka kultuuritala.Selleks on pigem uued ja noored inimesed.”Olen end kaineks maganud”,kuid tahaksin olla KARU-OTT ehk lihtsalt magada-raamatut lugeda,heegeldaja ja kududa või isegi telekat vaadata.Nüüd jõuab minuni oma ema (Virumaa) ütlus:”Ma pole nii kurje inimesi,kui on Läänemaal.Aga ta leidis sellele ka põhjuse-kive rohkem,kui viljakat kartulikasvatust

Hannesele
8 aastat tagasi

Et Sa ka ükskord ei väsi.
Üks ja seesama jutt erinevate artiklite all.
Ilmselt oled kohalike uudiste lugemiseks liiga kultuurne.

Hannes
8 aastat tagasi

Peamine et saaks trilli, tralli ja pulli. Kui sa seda ei tee siis sa ei ole kultuurne inimene. Küll endine pioneerid ja kommnoored juba teavad kuidas teist kultuurset inimest kasvatada.

tublid noored, edu!!!!
8 aastat tagasi
Reply to  Hannes

Hannesele! …või mõtle vähemalt mingi uus vingumise tekst välja. Laulad sama plaati..