0

Kaisa Kuusik võitis Eesti–Soome maavõistlusel laskeharjutuse

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaisa KuusikKaisa Kuusik. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu laskur Kaisa Kuusik võitis Eesti–Soome juunioride laskmise maavõistlusel esikoha 25 meetri püstolilaskeharjutuses. Stabiilse seeria teinud Kuusik kogus 543 punkti 600 võimalikust. Samas harjutuses sai teise koha Kairi-Liis Roonurm, kes kogus 528 punkti. Kolmas oli haapsallanna Kerli Neljas 518 punktiga.

Haapsalu teised laskurid kolme parema hulka ei pääsenud.

Eestlastel ei õnnestunud võita suure kandepinnaga Soome juunioride laskekoondist. Eesti koondisse kuulus 12 liiget, neist 5 Läänemaa spordikooli kasvandikku.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz