6

Andres Ammas: Kriminaalasi võis meile üllatusena tulla, aga mitte Savisaarele

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

rannalõõts ammasRiigikogu liige Andres Ammas (Vabaerakond) arvas, et kui Tallinna linnapea Edgar Savisaar kõrvaldatakse uurimise ajaks ametist, pannakse keegi teda asendama, aselinnapea Taavi Aas näiteks, kes teda ka haiguse ajal asendas.

„Ei maksa eufooriaasse sattuda, Savisaar valitakse erakonna esimeheks ka siis, kui ta arestikambris on. Kahtlustus ei sega tema austamist, vaid lisab nimbust juurde. Kiiresti ei muutu Keskerakonnas midagi,” ütles Ammas.

„Kui prokuratuur marineeris kriminaalasja kolmveerand aastat, lükates seda Savisaare haiguse tõttu edasi, ei saanud see Savisaarele nüüd ootamatult tulla. Ta pidi valmis olema ja seda oli tema kommentaaridest ka näha. Kõik on läbi mõeldud: kuidas kaitsta ja mis taktika võtta. See võis meile üllatusena tulla, aga mitte Savisaarele endale,” märkis Ammas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
maksumaksja
maksumaksja

millal lõpetatakse rahva raha eest lolli mängimist ? Ausalt,kas teid kõiki selleks sinna valitigi.Muuga te ju ei tegelegi kui ainult pori loopimisega.

Anne
Anne

Lgp hr Andres Ammas! Mäletatavasti olite riigikogu valimistel Läänemaa edukaim poliitik. Suur potentsiaal on ka KOV valimistel võita. Seegi ei ole enam mägede taga.Millistel tingimustel lööb Haapsalus vabaerakond käed keskerakonnaga?

korruptsioonile
korruptsioonile

pani alguse Isamaaliit, aga Keskerakond ja eriti Reformierakond on selle viinud uuele tasandile.

juss
juss

Jätab jummalast külmaks see klounide punt koos oma peakloun etkariga.

Kaarel
Kaarel

Ei usu mina, et neist süüdistustest asja saab, kuigi Jaanus Karilaid on juba silmnähtavalt elevil, ilmselt loodab ametikõrgendust. Tuletame meelde, kuidas Lauri Luike üle kuulati. Uurija: “kust kuldmündi saite?”. Luik: “kapist võtsin”. Uurija: “Selge, kapist võtsite, võite minna.”.

Ei maksa eufooriaasse sattuda
Ei maksa eufooriaasse sattuda

Kahtlustus ei sega tema austamist

wpDiscuz