Haapsalu Karja tänav suletakse Valge Daami ajaks liikluseks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Buss nr 2. Foto: Arvo Tarmula

Linnaliin nr 2. Foto: Arvo Tarmula

Valge Daami ajaks 28.-30.augustil suletakse liikluseks Karja tänav alates Mihkli tänava nurgast, teatas Lääne maavalitsuse avalike suhete peaspetsialist Maris Saar. 

Liikluse sulgemise tõttu korraldatakse ümber bussiliiklus Haapsalu vanalinnas alljärgnevalt:

1. Linnaliin nr 1 Lossiplats – Rohuküla ei läbi 28.-30. august Kalda peatust. Kalda peatus, mis on ühtlasi bussiliini lõpp-peatus, on üle viidud Vaba tänavale.

2. Linnaliin nr 2 Holmi – Uuemõisa ei läbi 28.-30. august Kalda peatust. Kalda peatus on üle viidud Mihkli tänavale. Mihkli tänav on muudetud ühistranspordile kahesuunaliseks.

3. Linnaliin nr 3 Suur-Lossi – Ragn-Sells ei läbi 28.-30. august Kalda peatust. Kalda peatus on üle viidud Mihkli tänavale. Mihkli tänav on muudetud ühistranspordile kahesuunaliseks.

4. Maakonnaliinid nr 22 Haapsalu-Risti-Kuijõe, nr 25 Lihula-Haapsalu, nr 26 Haapsalu-Palivere-Risti ja nr 36 Haapsalu-Taebla-Linnamäe-Palivere ei läbi 28.-30. august Kalda peatust. Kalda peatus on üle viidud Vaba tänavale.

Seoses rongkäiguga Posti tänaval pühapäeval, 30.augustil kell 17.15-17.45 hilinevad linnaliini nr 2 Holmi-Uuemõisa-Silma väljumised Holmi peatusest kell 17.30 ja Kaluri peatusest kell 17.56 kuni 15 min. Maakonnaliini nr 22 Haapsalu-Risti-Kuijõe kell 17.30 Haapsallu saabuv buss ei läbi pühapäeval, 30.augustil Kalda peatust. Buss sõidab Niine peatusest otse bussijaama.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments