Lihulas olid Läänemaa suurperede liidu suvepäevad

Dolores Mäekivi

dolores.maekivi@gmail.com

 

lastekaitse batuut lossihoov

Batuut Haapsalu lossihoovis. ARVO TARMULA

Juuli neljandal nädalavahetusel toimusid Lihula mõisamäel ja Kinksi külaplatsil Läänemaa Suurperede Liidu suvepäevad.

Osalenud pered jagati kahte gruppi ja viidi giidi juhtimisel ajalugu tutvustavale ringkäigule nii Lihula mõisasse kui ka linnusesse. Samuti saadi aimu kuulsust kogunud väljapanekust „Naiste pesu läbi aegade”.

Noortele toimusid kooli staadionil erinevad sportmängud, laulmisvõistlus ja ühine suur jäätisesöömine. Lapsevanemad pidasid aga ümarlauda, et arutada lahendusi vajavaid küsimusi Läänemaa Suurperede Liidu edasistest plaanidest.

Õhtuks asuti ümber Kinksi külaplatsile, kus lapsed said meeltlahutada mänguplatsil.

Teisel päeval toimus meisterdamise töötuba, kus Elve Mikkus jagas õpetusi erinevatest käsitöötehnikatest. Lapsi rõõmustas ka tantsutuba ja joonistamisring. Soovijaid sõidutas ringi ka peresõbralik hobune.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Lihulateatajast: http://lihulateataja.ee/varia/laanemaa-suurpered-pidasid-selle-aasta-suvepaevi-lihula-moisamael-ja-kinski-kulaplatsil/

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments