Tartumaal võis salaviin võtta kahe inimese elu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tartumaal võis esmaspäeval salaviina joomine nõuda kaks inimelu, politsei on alustanud juhtunu uurimist, kirjutab BNS.

Politseile laekus esmaspäeva õhtupoolikul teade, et Tartu vallas on ühest majast  leitud 68aastase mehe surnukeha. Majas oli veel 55aastane naine ja 57aastane mees, Nad olid teadvusel, kuid raskes seisundis ja kiirabi viis nad haiglasse. 

Teisipäeval suri 57aastane mees haiglas. Kohtuarstlikus ekspertiisis peab selguma, mis  võis nende kahe mehe surma põhjustada. Naine oli haiglaravil, tal tuvastati ülisuur joove. Ta viidi edasi arestikambrisse kainenema, täna keskpäeval sai ta sealt välja.

Uurijad koguvad naiselt lisainfot, et täpsemaid asjaolusid teada saada. Talumajast võttis politsei ekspertiisiks kaasa ühe alkoholipudeli, et selgitada selle päritolu ja sisu, lisas Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Sala Viin
8 aastat tagasi

Pole ilus umbropsu salaviina süüdistada, samamoodi võis kahe inimese elu võtta ka Viru Valge või minupärast kasvõi Absolut. Kõik sõltub kogusest.