Ott Leplandi videotervitus läänlastele

Alar Birk

alar.birk@le.ee

 

Teisipäeva õhtul jõuab Ott Lepland oma kontserttuuriga „Taevas puudutab maad“ Noarootsi Püha Katariina kirikusse, kus ta kannab ette omakirjutatud muusikat.

„See on minu esimene kontserttuur, kus esinen üksinda ja saadan end ka klaveril ise. Seekord esitan pigem neid laule, mida ma pole avalikkuse ees eriti varem laulnud. Valisin välja rahulikumad ja mõtlikumad lood, mis kirikusse hästi sobivad,“ rääkis Lepland Lääne Elule.

Leplandil ilmus äsja uus album „Siinpoolne“, sealt tuleb ette kandmisele mitu lugu. Vvarasematest lauludest lubas Lepland esitada „Kuula“.
„Usun, et need kirikukontserdid tulevad üsna intiimsed ja isiklikud. Oma laulud on ju nagu oma lapsed – tead, kuidas need on sündinud, millises seisundis ja mille ajel. Need tulevad ju südamest!“ ütles Lepland ja lubas kõigile kohaletulnutele pakkuda emotsionaalset kontserdielamust.  

Ott Leplandi kontsert Püha Katariina kirikus algab kell 19.

Maris Tamm

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments