0

Matsalus algavad noore looduskaitsja kursused

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Metsküla algkool

Metsküla algkool.

Keskkonnaamet korraldab 29. juunist 3. juulini Eestimaa rahvusparkides noore looduskaitsja ehk junior rangeri kursused.

Kursused toimuvad Lahemaa rahvuspargis Ojaäärse loodusmajas, Vilsandi rahvuspargis Pilguse Mõisas, Matsalu rahvuspargis Metsküla algkoolis, Karula rahvuspargi külastuskeskuses ning Soomaal Vanaõue Puhkekeskuses Kursuste eesmärgiks on suurendada noorte keskkonna- ja loodusteadlikkust ning luua ja arendada noorte koostöövõrgustikku rahvusparkide ümber. Kursustel osaleb 100 rahvusparkides või nende lähipiirkondades elavat 13–17-aastast loodushuvilist noort, kes on kursustele valitud aineõpetajate soovituste ja oma motivatsioonikirjade alusel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz