Liiklus: 36 purjus juhti, kolm suuremat õnnetust

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Politsei tabas eelmise ööpäeva jooksul 36 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti, kaks naist ja üks mees põhjustasid liiklusõnnetuse.

23.juunil kell 13.26 oli liiklusõnnetus Põlva vallas Mammaste külas, kus 61aastase Marina juhitud kaubik Mercedes-Benz sõitis tagant otsa ees liikunud ja ootamatult pidurdanud sõiduautole Daewoo Nubira, mida juhtis 70aastane Anna. Daewoo juht toimetati Tartu ülikooli kliinikumi.

Sama päeva õhtul kell 20.20 oli liiklusõnnetus Tallinnas Järveotsa teel, kus 41aastase Aljona juhitud sõiduauto Opel Vectra kaotas lauges kurvis juhitavuse ja sõitis teelt välja vastu traataeda. Juht viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Kella 23.30 ajal juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva – Narva-Jõesuu – Hiiemetsa maanteel, kus 43aastane Vjatšeslav sõitis sõiduautoga Saturn Sky otsa teepervel liikunud jalakäijale, 62aastasele Svetlanale. Jalakäija viidi Narva haiglasse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Kuna
8 aastat tagasi

..politseinikel on olenemata tòòtulemustest kindel kuupalk,siis nad eriti ei pinguta ja kàtte saadakse vaid kymnendik. Jàtkake samas vaimus…