0

Läänemaal andsid politseinikele tööd õhku lastud signaalraketid

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Läänemaal tuli merepäästepatrullidel jaanilaupäeval tegelda võimalike hädasolijate otsingutega, sest öö jooksul laekus kaks teadet punaste rakettide laskmisest.

Kella 23.08 anti teada, et punast raketti nähti Muhu saare kirdeosas. Teate kohaselt võis rakett olla lastud ka maismaalt. Olukorda merealal kontrollisid Kuressaare ja Kärdla politseijaoskonna merepäästepatull. Kumbki abivajajat ei leidnud ja kell 2.28 otsingud lõpetati.

Kella 2.07 anti teada punasest raketist ja säratuledest Läänemaa lähistel merel. Olukorra kontrollimisega tegeles Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrull, kes aga hädasolijaid ei tuvastanud. Otsingud lõpetati kell 4.02.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz