16

Haapsalus sõitis tüdruk rulaga autole ette

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Politseilogo

Esmaspäeva õhtul kella poole viie ajal juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Metsa ja Koidula tänava nurgal, kus 12aastane tütarlaps sõitis ette peateel liikunud Fordile, ütles politsei pressiesindaja Kaja Grak.

Tüdruk sai Fordi esiotsa paremalt nurgalt löögi. Pealtnägija sõnul oli auto mõlkis. Laps sai mõned luumurrud. Graki sõnul ei olnud tütarlapse vigastused väga rasked, ta viidi haiglasse, autojuht oli kaine.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
mina
mina

Parane kiiresti Mariliis 🙂

cristo kull
cristo kull

head parenemist fordile

prügikoll
prügikoll

loodan et auto ei saanud väga palju kannatada

elsu
elsu

Head paranemist Mariliisile!!

siil
siil

Millistest luumurdudest te räägite? Tal on ainult ninas mõra, midagi hullemat!

Mariliisi fänn
Mariliisi fänn

Sa ruttu terveks mu Mariliis.Ma tuken sind haiglasse vaatama

Krissu
Krissu

saa mega ruttu terveks Mariliis!:)

Mina
Mina

Kiiret paranemist Mariliis 🙂

En.
En.

Huvitav, kas tüdruk sõitis Koidula tänavalt allamäge ja Ford tuli Metsa tänavalt Metalleri (so. muistse paekivist linnasauna) nurga tagant vanalinna poolt? Autojuhist ei sõltunud siis enam midagi. Nurga tagant etteastuja on ohtlikum kui vastassuunas vaikselt tiksuv jalgrattur, kes kaugele ära paistab ega ole palju ohtlikum pärisuunas tiksuvast ratturist.

Tuligi
Tuligi

Täpselt nii oligi tuli mäest alla ja ei saanud pidama

Meeri
Meeri

Head paranemist!

wpDiscuz