0

Vandaalid või tuul? Vene meremeeste mälestumärk Väikse viigi ääres jäi laternata

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

IMG_0406

Foto: erakogu

Haapsalus Väikese viigi ääres asuva mälestusmärgi tipust on maha lükatud või kukkunud latern.

Võimaliku lõhkumise avastas läheduses elav haapsallane pühapäeva hommikul. Mälestusmärk on püstitatud Väinamerel II maailmasõja ajal hukkunute mälestuseks. Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman ütles, et linna monumentide registris puudub hooldaja kohta märge, kuid paari päevaga saab asi korda tehtud.

Tavaliselt hooldab meremeeste mälestumärki Vene saatkond.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz