0

Politsei otsib Palivere seaduserikkujaid

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Koertevõistlus Paliveres 042 (1280x853)

Palivere terviserajad. Foto: erakogu

 

Lääne-Nigula piirkonnapolitseinik Kiur Klippberg kutsub inimesi üles teavitama ATVde ja mootorrataste juhtidest Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse radadel.

Inimestes tekitab muret viimasel ajal sagenenud mootorsõidukitega sõitmine Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse radadel, kus sõitmine on keelatud. Rajad on ka vastavalt märgistatud.

Liiklusseadus sätestab, et maastikusõidukiga võib sõita maastikul üksnes maaomaniku või valdaja loal, kelleks on SA Põhja-Läänemaa turismi- ja spordiobjektide halduskeskus. Sõites eelnimetatud radadel, rikutakse liiklusseadust ja lõhutakse kogukonna poolt ühiselt korrastatud radasid.

Märgates seaduseid ning ühisvara hoidmise põhimõtteid eiravaid ATV ja mootorratta juhte, tuleks sellest teada anda Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse meiliaadressil pltshalduskeskus@lak.ee või piirkonnapolitseinikule kiur.klippberg@politsei.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz