0

Taeblas selgusid suvevolle teise etapi paremad

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Suvevolle

Foto: Enn Kerge

 

Suvevolle II etapil Taebla võrkpalliväljakutel tuli võitjaks võistkond koosseisus Kaidi Talts, Eveli Maripuu, Regina Kändla ja Kadi Lehtpuu. Meeste II etapi, kus osales kaheksa võistkonda, võitsid turniiri Keit Jõgisalu, Meelis Nukki, Rain Kaasik ja Janno Tamsalu.

Naiskondi tegi kaasa neli neljaliikmelist võistkonda, meeskondi kaheksa võistkonda.

Pärast teist etappi on naiste arvestuses juhtimas Kaidi Talts. Meeste arvestuses on esikolmik pärast kahte etappi Meelis Nukki 28 ja Marko Õunas ning Lauri Loorits 24 punktiga. Veteranidest juhib Aivar Pärnpuu ja noortest Lauri Loorits.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz