Haapsalu linnavalitsuse teade

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 03.06.2015 korraldusega nr 316 on vastu võetud Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneering.

Planeeritakse riigile kuuluvat reformimata riigimaad, planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Maa-amet. Detailplaneeringuga tehakse linna üldplaneeringu muutmise ettepanek: osa kuni viiekorruseliste korterelamute maast planeeritakse üksikelamumaaks. 

Planeeringuga on kavandatud 26 elamumaakrunti, millest 4 on korterelamute krundid, 2 krunti on ajutised, mis on ette nähtud liita olemasolevate naaberkruntidega parkimiskohtade tarbeks. Planeeritakse 1 üldkasutatav maakrunt puhkealaks Kuuse-Männi tn ääres, 4 transpordimaa krunti juurdepääsutänavateks.
Planeeritud kruntidele määratakse sihtotstarbele vastav ehitusõigus, hoonestustingimused, liiklus- ja parkimiskorraldus, tehnovõrkude põhimõttelised asukohad, haljastuse ja heakorra põhimõtted.  

Detailplaneeringuga saab tutvuda tööpäeviti 19. juunist 6. juulini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments