0

Haapsalu linnavalitsuse teade

Avatar

Alar Birk

alar.birk@le.ee

Haapsalu linnavalitsuse 03.06.2015 korraldusega nr 316 on vastu võetud Kastani ja Männi tänava äärse elamuala detailplaneering.

Planeeritakse riigile kuuluvat reformimata riigimaad, planeeringu algatamise ettepaneku tegi linnale Maa-amet. Detailplaneeringuga tehakse linna üldplaneeringu muutmise ettepanek: osa kuni viiekorruseliste korterelamute maast planeeritakse üksikelamumaaks. 

Planeeringuga on kavandatud 26 elamumaakrunti, millest 4 on korterelamute krundid, 2 krunti on ajutised, mis on ette nähtud liita olemasolevate naaberkruntidega parkimiskohtade tarbeks. Planeeritakse 1 üldkasutatav maakrunt puhkealaks Kuuse-Männi tn ääres, 4 transpordimaa krunti juurdepääsutänavateks.
Planeeritud kruntidele määratakse sihtotstarbele vastav ehitusõigus, hoonestustingimused, liiklus- ja parkimiskorraldus, tehnovõrkude põhimõttelised asukohad, haljastuse ja heakorra põhimõtted.  

Detailplaneeringuga saab tutvuda tööpäeviti 19. juunist 6. juulini Haapsalu linnavalitsuse fuajees ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

Haapsalu Linnavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz