0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 9. juunil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel0906001

Martna uue volikogu liige astus tagasi

Martna valla asjaajamistes pettunud Toomas Merila astus volikogust tagasi 19. mail, tema asemele läks volikokku Merilin Saska. Loe Lääne Elu paberlehest, milles uue volikogu kaalukeeleks olnud Merila pettus ja miks tagasi astus.

 

Läänemaa valdade suvemängud võitis Ridala

Suvel 1994 Palivere lähedal Kuliste aasal alguse saanud Läänemaa valdade suvemängud peeti sellel aastal juba XXII korda. Loe täpsemalt Lääne Elu paberlehest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz