0

Ükski eestlanna vehklemise EMil 8 parema sekka ei jõudnud

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Arvo Tarmula

Šveitsis Montreax’is tehti täna algust vehklemise EMiga. Avapäeval on kavas naiste individuaalne epeeturniir, kus Eesti sportlastest oli võistlustules Erika Kirpu, Katrina Lehis, Irina Embrich ja Julia Beljajeva, kirjutas Postimees.

Neist Lehis, Embrich ja Beljajeva jõudsid 16 parema sekka, ent seal tuli kõigil vastu võtta kaotused. 16 parema seas kaotas Embrich venelanna Tatiana Logunovale 11:15, Beljajeva jäi sama skooriga alla prantslanna Marie Florence Candassamyle je Lehis kaotas rumeenlanna Ana Maria Branzale 7:15.

Kirpu langes konkurentsist 32 parema seas, kus tuli tunnistada šveitslanna Tiffany Geroudeti 15:7 paremust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz