22

Galerii: Veinipromenaad ja koduveini konkurss

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu Itaalia veinipäevade teisel päeval oli Promenaadil traditsiooniline veinipromenaad ja parima koduveini valimine.

Fotod: Arvo Tarmula

IMG_0014 IMG_0022 IMG_9645 IMG_9648 IMG_9652 IMG_9655 IMG_9659 IMG_9666 IMG_9683 IMG_9691 IMG_9692 IMG_9701 IMG_9703 IMG_9710 IMG_9711 IMG_9719 IMG_9726 IMG_9728 IMG_9735 IMG_9751 IMG_9755 IMG_9771 IMG_9775 IMG_9780 IMG_9781 IMG_9813 IMG_9814 IMG_9829 IMG_9856 IMG_9862 IMG_9863 IMG_9905 IMG_9920 IMG_9921 IMG_9928 IMG_9934 IMG_9947 IMG_9966 IMG_9970

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kenneth
Kenneth

Väga professionaalne ja veinikultuuriarendav üritus. Just nii tuuaksegi väikelinna elu ja melu. Hea korraldus, head partnerid. Lahe, et kogu linna kohvikud, restoranid ja baarid-öölokaalid on asjaga kenasti kaasa läinud! Vein on eksisteerinud 5000 aastat – inimkond eksisteerib siiani. Seega – mis ei tapa, teeb tugevaks. Ootan juba prantsuse, hispaania ja Uue-Maailma veinipäevi! Ja chill-läx vegetaarid ja muud maailmaparandajad 😀

veinipäevadest
veinipäevadest

Käisin ka veinipäevadel ja enam ei lähe,sest üritus oli väga igav ja üksluine,kes selle küll korraldas Sel päeval oleks võinud mõelda ka kultuuri peale, need ansamblid,kes seal tinistasid ei väärinud kuulamist ega vaatamist.Peale big-bändi oli vähemalt 1,5 tunnine vahe,kus laval käis väga tähtsate nägudega vähemalt pooletunnine pillide ja lauljate häälestamine,see oli nii tüütu ja ebameeldiv,et tõusin püsti ja läksin minema.Kas Haapsalu linnas ei osata enam üldse üritusi korraldada.Sellel üritusel oli kogu rõhk pandud veini joomisele ja müümisele ei midagi muud. Veinide juurde oleks võinud olla ka igasuguseid suupisteid,mida seal ei olnud üldse jne.

Karumõmm
Karumõmm

jubedalt just oksendasin-eilse veinipralle tagajärg..-muidu igapäevane õllesõber-miinimum 10 pudelit…

Kiidan
Kiidan

Kiidan seda üritust. Tõesti peab kõike mõistusega võtma ning veinipäevasid on võimalik rahuliku südamega nautida kui aga mõistust peas on. https://vambalver.wordpress.com/

L
L

Jah ega narkomaanile on metadooni ravia ka mõnus. Mina aru ei saa miks meil kohe kõiki inimesi, kes valitseva moevooluga kaasa ei keski kiputakse kohe hälvikuteks nimetama. Aga ajakirjanduse õppetoolis õpetatakse seda et artikkel tule kirjutada kolmanda klassi õpilasele. Me ise nimetame seda demokraatlikuks riigiks muidugi.

K
K

See on aasta mõnusaim üritus, ärge kibestuge.

armsa+sünnilinna+suur+austaja
armsa+sünnilinna+suur+austaja

Veinikultuur on omaette kultuur ja selle,selles pole midagi halba.On suuri veinimaid nagu Prantsusmaa,Hispaania,Portugal jne.,kus kerge,lahja vein kuulub igapäevase söögi kõrvale.Isegi olen lapsena kodust õunaveini saanud,et söögiisu parandada ja joodikut minust küll saaanud pole.Olge ikka õnnelikud,et Haapsallu tahetakse tulla ja suve muuta mitmekülgsemaks!Igale midagi,miks mitte veine degusteerida!Alkohol on ju TARKADE INIMESTE JOOK!

Veel targem
Veel targem
Kahtlemata on veinikultuur eraldi kultuur, kuid tarkade inimeste joogiks ei maks seda tembeldada sest see tähendab seda et kes ei joo on kõik lollid – tüüpiline massimanipulatsiooni ilming ;)) millega tarkusega küll mingit pistmist pole. Dianüüsiad põimiti omal ajal ka kirikukorras, nii sai alguse kiriku armulaud, sellega loodi traditsioon laste täisjootmiseks. Juba aegade algusest saadi aru et selliselt kasvatatud lapsed olid kirikukorrale kuulekamad. Samuti otsisid kirikuisad sidemeid rahvakultuuriga ja nüüd peetakse seda isegi söögi kultuuri osaks – nagu keegi suu lahti teeb nii hakkab kohe Prantsusmaa,Hispaania,Portugal jne venikultuurist rääkima, teadmata mis on selle taga. Kristlik kirik on aegade algusest põlisrahvaid… Loe rohkem »
K
K

Ma pole nii lolli juttu ikka ammu kuulnud. Ole vaid ja ära rohkem midagi ütle. Piinlik hakkab lihtsalt. Räägid asjast, millest sa tead sama palju kui viieaastane. Aasia narkosurmad ja jumal teab veel, millega sa hakkad aspekte võrdlema… – ma usun, et Aafrika kõrbestumine on ka seotud Euroopa veinikultuuriga. Ameerikas sõitsid terroristid ka kaksiktornidesse, sest olid klaasi veini ära joonud, ega muidu poleks midagi sellist juhtunud. Mine ravile!

Eks ta ole
Eks ta ole

Igat joomapidu üritatakse nüüd kultuuriks keerata.

Karumõmmile
Karumõmmile

Joodikud veinipäevadele küll ei lähe- nemad joovad lihtsamaid jooke kodus või kuskil põõsa all.

Karumõmm
Karumõmm

Haapsalu majandus ju püsibki ainult suvistel joodikujalgadel…

Janele
Janele

Kas tõesti suudlus on ainult joomise tagajärg? Mul on sinust küll väga kahju.

wpDiscuz