0

Homme algavad Läänemaa valdade XXII suvemängud

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sel nädalavahetusel korraldavad Lääne maakonna spordiliit Läänela, Lihula vallavalitsus ja Haapsalu kergejõustikuklubi Läänemaa valdade XXII suvemängud. 

Kahele päevale jagatud võistlusprogramm jaguneb Haapsalu linnastaadioni ja Lihula staadioni vahel. 

Laupäeval kell 10 peetakse Haapsalu staadionil kergejõustikuvõistlus. Kavas on eri pikkusega jooksudistantsid alustades 60 m ja lõpetades 1500 m jooksuga. Veel selgitatakse välja paremusjärjestus kõrgushüppes, kaugushüppes, kettaheites, kuulitõukes ja odaviskes. 

Pühapäeval kell 10 algab Lihula staadionil valdadevaheline mõõduvõtt jalg-, võrk- ja korvpallis. Lisaks võisteldakse saapaviskes, kuulijänniheites, köieveos ja lühirajaorienteerumises. Juhtkonnavõistluse raames lennutatakse disc-golf'i ketast ja loobitakse nooli märklauda. 

Võistluse peakohtuniku Ülle Lassi hinnangul kujub sel aastal valdadevaheline võistlus pingeliseks. „Eelmisel aastal võitis Lääne-Nigula, Nõva tihedalt kannul,“ sõnas Lass. 

Üldkokkuvõttes esimesele kolmele kohale tulnud omavalitsust autasustatakse karikaga. 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz