Cafe Hugo uus pidaja pakub mereande

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Hugo_Britha_Mardisoo

Fotod: Arvo Tarmula

Täna avas Haapsalu promenaadil villa Friedheimi juurdeehituses teist korda uksed kohvik Hugo. Hommikul oli kohviku meeskonnal ettevalmistus täies hoos, löödi läikima veiniklaase ja anti ruumile viimast lihvi.

Sellest aastast kohviku juhtimise üle võtnud Britha Mardisoo (fotol) sõnas, et tahab Cafe Hugo näol pakkuda Haapsalu elanikele uudset elamust. Kohviku teemaks on meri. „Meie menüü toetub kalale ja muudele mereandidele, nende kõrvale on klientidel võimalus nautida 180kraadist merevaadet,” rääkis Mardisoo.

Toitude valmistamiseks vaja minevad mereannid pärinevad eelkõige kohalikelt kalameestelt, osa ka Pärnust. Samuti panustab kohvik heale teenindusele. „Tahame, et kliendid tunneksid ennast meie juures oodatult ja hästi,” sõnas Mardisoo.

Cafe Hugo on avatud teisipäevast pühapäevani kell 12–23. 

Cafe Hugo

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kahjuks
8 aastat tagasi

Puudub omanikul ülevaade sellest mis tema kohvikus toimub.Külastasin kohvikut 21.juulil. Kohvikoort valati otse pakist, lauad koristamata, teenindaja lobises noormehega tagahoovis, sai vedeles tualeti körval laual, wc haises ja tütarlaps teenindaja peksis klaase kokku ka kolistas nagu oleks vihane. Palun vötke kiiresti uued inimesed tööle kes teavad midagi teenindusest.

armsa+sünnilinna+suur+austaja
8 aastat tagasi

Haapsalu üllab iga hetkega,jälle uudis,et Hugol uus tegija.Alles hommikul sai loetud Kuursaali uutest tegijatest!Tuleb vaatama tulla!Edu teile!

Tont.
8 aastat tagasi

Edu tegijatele! Aga kas seal viidikat vahukoorega ka saab ?

nohnii
8 aastat tagasi

Ongi mõnus koht. Soe ja sõbralik teeni dus ja toit viib lausa keele alla 🙂

tore
8 aastat tagasi

tubli tüdruk. tundub mõnus koht.