0

Põhikooli lapsed läksid suvevaheajale

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa põhikoolid saadavad sel nädalal õpilased suvevaheajale.

Läänemaal peaks tänavu 9.klassi õpilaste arvu põhjal lõpetama põhikooli 277 õpilast.”Tegelik lõpetajate arv on ilmselt mõnevõrra väiksem.” lisas Lääne maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna nõuniku Mare Tereping.

Põhikooli lõpuklass aga on praegu eksamiperioodi keskel. Seljataga on emakeele eksam, reedel ootab ees matemaatika eksam ning 10.juunil on kord valikeksami käes.  Terepingi sõnul on aga emakeele eksami tulemustest veel vara rääkida. „Praegusel hetkel ei oska midagi öelda, eks sellega läheb aega ka.” ütles Tereping.

Gümnaasiume/keskkoole, kus on ka põhikooli osa, on Läänemaal 4, põhikoole on 12.

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz