Ormsö jõudis eile õhtul Rohuküla sadamasse

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ormsö_MKL (24)

Ormsö Nasva sadamas. Merilin Kaustel

Uus reisiparvlaev Ormsö alustas Nasvalt laevaehitustehase kai äärest teekonda kodusadama Sviby suunas esmaspäeval kella 14 paiku ja jõudis Rohuküla sadamasse õhtul kell 21.45.

Plaanis on proovisildumine Sviby sadamasse ja kui kõik sobib, alustab Ormsö juba teisipäevaö liini graafikujärgset teenindamist, teatas Väinemere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin eile hilisõhtul.

Esimene nädal kulub sisseelamiseks ja viimasteks toimetusteks reisijate teeninduse ja info edastuse käivitamisel.

Esmaspeval tegi liinil reise selleks ajutiselt mehitatud parvlaev Harilaid, reisijatele pakkus uus vedaja tasuta kringlit. Harilaid seisabki tavaliselt Rohuküla sadamas ja on alati valmis, kui on abi vaja. Peamiselt asendab ta Kõrgelaidu, edaspidi vajadusel ka Ormsöt plaanilise remondi ajal.

Hiiuväina sõnul on esmaspäevast avatud www.tuulelaevad.ee e-piletite müük Vormsi liinil, esimese päevaga osteti juuniks kokku üle 150 edasi-tagasi sõidukipileti. E-pileti omanikud peavad oma pileti registreerima Rohukülas Vormsi liini kassas enne reisi.

"Täname Vormsi rahvast kannatlikkuse, sõbraliku suhtumise ja koostöö eest uute kliendilepingute sõlmimisel. Omalt poolt lubame, et hoiame teie uut laeva hoolega. Olete kõik lahkesti oodatud laevaga sõitma," kutsus Anu Hiiuväin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments