0

Läänemaa suurperede liit pidas lastekaitsepäeva linnuses

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

lastekaitse batuut lossihoov

Batuut Haapsalu lossihoovis. ARVO TARMULA

31. mail pidas Läänemaa suurperede liit Haapsalu piiskoplinnuse sisehoovis lastekaitsepäeva. Kohal oli ligi 200 inimest, kellele pakuti suppi, grillvorste, jäätist kohvi ja palju muud. Laste jaoks oli üles pandud kolm batuuti, millest üks oli Eesti suurim rendibatuut. Lisaks toimus erinevaid loosimisi ja seltskonnamänge.

Ürituse korraldaja Anneli Erstu sõnas, et kõik kulges plaanipäraselt ning taolist üritust on plaanis ka tulevikus korraldada. Kuigi kohati sadas vihma, jäid nii korraldajad kui ka osalejad väga rahule.

Üritust toetasid Viking Line, OÜ Vippa, Premia Tallinn Külmhoone, Rannarootsi Lihatööstus AS, Haapsalu linnavalitsus, JustSee.ee, Lihula leib, Lade, maanteeamet, Kaitseliit, Looduspere, Ühinenud Ajakirjad ja Heinzi batuudid.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz