1

Galerii: Täna ristiti Vormsi laev Ormsö

Avatar

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Täna ristiti Saaremaal Nasva sadamas Vormsi uus laev Ormsö, mis läheb 1. juunist liinile.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Ormsö_MKL (1) Ormsö_MKL (2) Ormsö_MKL (3) Ormsö_MKL (4) Ormsö_MKL (5) Ormsö_MKL (6) Ormsö_MKL (7) Ormsö_MKL (8) Ormsö_MKL (9) Ormsö_MKL (10) Ormsö_MKL (11) Ormsö_MKL (12) Ormsö_MKL (13) Ormsö_MKL (14) Ormsö_MKL (16) Ormsö_MKL (17) Ormsö_MKL (18) Ormsö_MKL (19) Ormsö_MKL (20) Ormsö_MKL (21) Ormsö_MKL (22) Ormsö_MKL (23) Ormsö_MKL (24) Ormsö_MKL (25) Ormsö_MKL (26) Ormsö_MKL (27) Ormsö_MKL (28)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
prügikoll
prügikoll

vanasti ristiti alused shampanja pudeliga, nüüd prügikotiga

wpDiscuz