6

Harri Puskar: See aitab kaasa noorte suuremale kaasamisele ühiskonda

Avatar

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Harri Puskar

harripuskar

„Valimisea langetamise seadust on vaja sellepärast, et see aitab kaasa noorte suuremale kaasamisele ühiskonda,“ rääkis Eesti noorteühenduste liidu noortepoliitika nõunik, Harri Puskar (pildil), kelle suureks lobitööks oli seadusemuudatuse läbisurumine.

„See annab kodanikuharidusliku kogemuse. Ma arvan, et noored pole rohkem mõjutatavad kui täiskasvanud ning seega ei teki ka probleemi, et keegi nendega rohkem manipuleerima hakkab kui täiskasvanutega."

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ajalugu kordub
Ajalugu kordub
Muuseas monopoolsete võimuerakondade hulka kuuluvad siis minu nägemuses Ref, Sotsid, IRL ja üllatus – ikka see va Keskerakond. Kõik 4 tahavad võimul olla iga hinna eest. Kesk on ammu loobunud eesti krooni tagasi nõudmast ja EU-st välja astumist. Miks? Nad tahavad ka osa Brüsseli päikesepaistest. Samamoodi nagu nad tahavad nautida Kremli päikest. Võimul saavad meie suurparteid olla rahva käest võimu kaaperdades. Sellest on aga vähe. Selleks et täna Eestis võimul püsida pead sa ka viima ellu ja suruma läbi Euroopa Liidu ehk Liidu poliitikat. Aga eelnevalt, nagu märgitud, peavad nad saama rahvalt hääle kätte. Sellest ka valimisea langetamine. Muud põhjust… Loe rohkem »
Ajalugu kordub
Ajalugu kordub
Noored on väga mõjutatavad ja näiteks kui arvestada seda milline euroajupesu koolides käib (a la suur on vägev, tsentraliseerimine ja rohkem Brüsseli keskvõimu on meile parim), siis minu arvates loodavad monopolerakonnad saada sellega lisahääli selleks, et kindlustada eestimaal selline seis kus viiakse ellu suurte ja vägevate tahet meie arvelt ja meie kulul. Te võite muidugi rääkida et ilma euroliiduta oleksime mülkas ja et isegi päike ei tõuse euroliidu abita ja vili ei kasva siis tegelikult pole ju eesti riigi seisukohalt vahet kas meie rahvaesindajad viivad ellu Moskva või Brüsseli tahet. Sellega ma vastasin ka ära võimaliku küsimuse et ei –… Loe rohkem »
tõemonopol
tõemonopol

Nõus auschwitziga. Alaealised on refi viimane õlekõrs, enne kui kohtupink ja trellid paistavad. Ja pidage meeles refilimukad, teie VEB fond ujub ükskord pinnale nii-kui-nii!!! Siinkohal jõudu ja tervist Toomas Kümmelile, kes nagu viimane mohikaanlane nõdra, laisa, rumala ja ara eestlase eest võitleb.

puskari
puskari

ajamine peaks meil keelatud olema

juss
juss

veel üks tulevane muidusööjast poliitik!

auschwitz
auschwitz
Ah sina oledki see debiilpoliitik, kes selle teemaga lastega manipuleerib. Kas sinu elu eesmärgiks ongi kellelegi ärapanemine ja läbisurumine. Huvitav kust selline mentaliteet pärineb… ??? Just mõni aeg tagasi kirjutas see sama niinimetatud poliitik uhkusega et käis just ameerikas juudikauplemise kiirkursustel, kuidas ebavajalikke raamatuud rahvale pähe määrida, nüüd praktiseerib seda sama asja siin. Kui sa ise väidad et: See annab kodanikuharidusliku kogemuse. siis sa eksid sest madalama haridusega ja ebaküpsed noored on mõjutatavad lihtsustataud informatsioonist hiljem hakkab see domineerima poliitikas. Kui sa väidad et: “Mina ei näe probleemi selles, et noored oleksid rohkem mõjutatavad.“ jah tõesti sa ei näegi ja… Loe rohkem »
wpDiscuz