Eesti esimestel Matetalgutel sai Ridala kooli 4. klass kolmanda koha

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eestis esimesel matemaatika harjutamise võistlusel Matetalgud, sai tubli tulemuse Ridala põhikooli 4. klass, kes võitis 604 672 punktiga kolmanda koha.
 
Läänemaa koolidest lõid lisaks Ridala koolile talgutel kaasa Vormsi, Haapsalu põhikooli, Haapsalu linna algkooli, Oru, Taebla, Uuemõisa ja Lihula kool. Tublisti esinesid ka Vormsi põhikooli 1.-4. klass, kes tuli kokkuvõttes seitsmendaks ja Ridala kooli 2. klass, kes lõpetas 15. kohaga.
 
Matetalgute eesmärk oli lõbusal moel motiveerida lapsi õppima ja aidata kaasa digitaalsete õppevahendite kasutuselevõtmisele Eesti algkoolides. Võistluses osales 1045 algkooliastme klassi Eestimaa eri paigust, kaasa lõi enam kui 70% Eesti koolidest. Samal ajal toimus võistlus ka Rootsis, Taanis ja Norras, kuid võrreldes teiste riikidega on võistlus Eesti õpilaste seas rohkem elevust tekitanud.
 

 

 
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments