3

Greencube pakub mai algul Virtsu sadamas grillliha

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Greencube (11)Greencube'i moodulmaja. Foto: Greencube OÜ

Pühapäeva, 3. mai pärtastlõunal pakutakse Virtsu sadama vahetus läheduses kõigile huvilistele maitsvat grillliha. Tegemist on Greencube OÜ näidismaja lahtiste uste päevaga.

"Pakutakse maitsvat sööki ja lastakse ka heal muusikal kõlada. Lisaks saab tulla kaema näidimaja, küsida müügijuhilt pakkumisi ja uurida ettevõttest lähemalt," teatas Henri Bekmann.

Greencube OÜ on välja töötanud transporditava hoonelahenduse, mida toodetakse Läänemaal Kõmsil asuvas majatehases. 20 ruutmeetri suurused kõikide mugavustega valmishooned viiakse kliendile sobivasse kohta terves tükis. Paigaldamine võtab aega mõned tunnid ning seejärel võib sinna kohe ka sisse kolida.

"Loomulikult saab Greencube OÜ pakkuda ka suuremaid majalahendusi, kus maja vastavalt kliendi soovile moodulitest kokku monteeritakse. Projektid koostatavad oma ala parimate arhitektid. Kuna tegemist on siiski väikeettevõttega, siis ollakse paindlikud ja personaalsed," selgitas Greencube'i juht Henri Bekmann.

Ettevõtte omanik Henri Bekmann on majade valmistamisel ja tootmisel seadnud eesmärgiks tuua ettevõtlus tagasi maale. Greencube OÜ toodangu põhisuund on eksport, mille müügikanalite leidmisega värske ettevõte aktiivselt tegutseb. Loomulikult ei saadeta ukselt tagasi ka Eesti kliente.

Greencube lahtiste uste päev

Virtsu sadama vahetus läheduses 3. mail kell 12-16.

  • Pakutakse maitsvat grilliha ja seda täiesti tasuta
  • Muusikalise poole eest vastutab kitarrivirtuoos Lauri Peeters (muusikaprojekt Silent Vincent), kes astub lavale kell 13.30
NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Mälu
Mälu

Kui ma õieti mäletan siis oli seal Rahuvarm myygijuht. Juba lännu?

Kalevipoeg
Kalevipoeg

Kõlab ahvatlevalt,tuleb kohale minna!

viira
viira

Tubli tegu! Kahjuks ühtegi sõna hinnast. Ilmselt nii kõrge et ei kannata trükimusta.

wpDiscuz