Lux Expressi kõigi mugavustega bussid hakkavad sõitma ka Haapsallu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alates 20. aprillist hakkab kõigi mugavustega Lux Expressi buss iga päev sõitma ka liinil Tallinn – Haapsalu varahommikuse väljumisega Haapsalust ning tagasireisiga õhtul Tallinnast.

"Eesti siseliinidel on kõige kvaliteetsemat ja mugavamat bussiteenust pakkuv Lux Express reisijatele tuttav Tallinn – Tartu, Tallinn – Narva ning Tallinn – Pärnu liinidelt,” ütles Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu. “Alates 20. aprillist laieneb kvaliteetne ja mugav bussiühendus ka Haapsallu, uued liinid lisanduvad ka Kuressaarde ja Võrru.”

Kõiki uusi Lux Expressi liine hakkab frantsiisi alusel opereerima Eesti Buss.

“Meie reisijatelt, sealhulgas Haapsalust ja Läänemaalt on laekunud palju tagasisidet ja sooviavaldusi, et nii töötegemist kui lõõgastusvõimalusi pakkuvaid busse võiks ka mujal Eestis olla,” lausus Eesti Bussi juhatuse esimees Gunnar Obolenski. “Eesti Buss hindab kõrgelt reisijate vajadust üha kvaliteetsema teenuse järele ja meil on hea meel koostöös Lux Expressiga laiendada eksklusiivset bussitransporti populaarsetesse Eesti linnadesse. See on jätk 2014. aastal alustatud edukale koostööle, millal Eesti Buss OÜ alustas Simple Expressi kaubamärgi esindamist Eestis “

Haapsalust väljub Lux Expressi buss Tallinna suunas hommikul kell 6:30 ning pealinnast tagasi Haapsallu on väljumine kell 18:30 õhtul.

Uutel liinidel kehtivad kõik Lux Expressi vanusepõhised ning PINS-lojaalsuprogrammi soodustused, mis teevad mugava reisiteenuse taskukohasemaks. PINS lojaalsusprogramm koosneb kolmest tasemest ning allahindluse protsent sõltub reisimise sagedusest. Sagedased reisijad saavad kuni 40% soodustust.

Pileteid on võimalik osta Lux Expressi kodulehelt www.luxexpress.eu ning läbi TPilet.ee piletiostusüsteemi, samuti bussijaamadest.

Uute bussiliinide väljumisajad:

  • Tallinn – Haapsalu: 18:30
  • Haapsalu – Tallinn: 6:30
  • Tallinn – Võru: 16:15
  • Võru – Tallinn: 7:00
  • Tallinn – Kuressaare: 7:50, 11:40
  • Kuressaare – Tallinn: 13:10, 17:50

Lux Express Grupp on rahvusvaheline transpordiettevõtete võrgustik, kes tegutseb Eesti, Läti, Leedu, Poola, Venemaa, Soome ja Saksamaa turgudel.

Eesti Buss on SEBE grupi reisijateveoga tegelev tütarettevõte, mis opereerib 49 Eestisisest kaugbussiliini.

Fotod: Kõikides 56-kohalistes Scania Irizari bussides on mugavad istmed tavapärasest rohkema jalaruumiga. Igal reisijakohal on multimeediaekraanid, millelt saab sõidu ajal vaadata filme, surfata internetis, , valida endale meelepärast muusikat või mängida mänge. Bussides on 4G mobiilsel internetil tuginev wifi-võrk ning igal reisijakohal pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

PastedGraphic-1 PastedGraphic-4 PastedGraphic-8

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viira
8 aastat tagasi

Juba sõidab nende vanem vend sellel liinil! Kahjuks ei vaadanud numbrit, aga jube vaikne, suured istmevahed, super amordikad ja värvus ka sama. Mega mugav buss!

Hmmm
8 aastat tagasi

väga hea uudis

Tont.
8 aastat tagasi

Tore küll, pange või lennukid. Aga kas keegi Taalilt ka luba küsinud om ?? Kellele ta nüid oma raudteetammi tagasi müüb ??

M
8 aastat tagasi

Oo, see on väga hea uudis juu! Kui sellised bussid käivad pealinna, siis ei tekigi vajadust rongide järele 😉

Juhan
8 aastat tagasi
Reply to  M

Taavi, sina või? On küll vajadus rongi järele, üks kütuseaktsiisimulliga koos reipalt kallinev buss seda ei asenda.

ja
8 aastat tagasi
Reply to  Juhan

rong saab energiat õhust ja armastusest

Kalev
8 aastat tagasi
Reply to  M

õige jutt.