0

Vehklemistipud selgitavad nädalavahetusel Tartus Eesti parimaid

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

vehklemistipud Tartus18.-19. aprillil koguneb kogu Eesti vehklemise paremik Tartusse, et välja selgitada Eesti meistrid epeevehklemises. Tegemist on ühtlasi ka viimase koduse jõuprooviga Eesti koondise liikmetele enne mais algavaid Rio de Janeiro OMi kvalifikatsiooniturniire.

Võistlused toimuvad Turu tänava spordihoone esimeses saalis. 18. aprillil on kavas naiste epee ja 19. aprillil meeste epee turniirid. Võistkondlik turniir toimub mõlemal päeval.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz