EKRE Läänemaa ringkonda juhib Hardi Rehkalt

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

EKRE Hardi rehkalt  Andrus Karnau (10)

Pühapäeval valis Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna Läänemaa ringkond üldkoosolekul oma esimeheks Hardi Rehkalt.

„Üheks oluliseks eesmärgiks pean edukat esinemist järgmistel kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel. Selleks on vaja tugevdada organisatsiooni kohtadel,” ütles Hardi Rehkalt.

Hardi Rehkalt on töötanud põllumajanduses erinevatel ametikohtadel, praegu on ta põllumajanduses tegevjuht. Ta on olnud kohaliku vallavolikogu liige,  on Kaitseliidu tegevliige aastast 1992, osaleb kohaliku vabatahtliku päästekomando töös.

Hardi Rehkalt on sündinud 6. märtsil 1972. aastal Martna vallas Läänemaal. Ta on lõpetanud Kullamaa Keskkooli. Peale keskkooli lõpetamist asus tööle ja hiljem töö kõrvalt lõpetas Tallinna Majanduskooli õiguse erialal.

EKRE Läänemaa ringkonna üldkoosolekust saab pikemalt lugeda siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaminaka
9 aastat tagasi

Tubli Hardi,täiskäik edasi.

Sellel Ekrel
9 aastat tagasi

…on ainult üks viga- pink on lühike. Ehk maakeeli : kuna seal pole tuntud majandusteadlasi ja piisavalt puhtaid poliitikuid, peavad nad end tõestama. Või õigemini- enam ei pea. Sest kui 5 minutit peale valimisi ref jälle rahvast kägistab, siis oleks viimane aeg kolmandikku valimisõiguslikku rahvast esindava keski juhtimisel ja mõttekaaslaste toel pööre teha….