Kirjalik enampakkumine

Kylaline

info@le.ee

Lihula vallavalitsus müüb kirjalikul enampakkumisel Lihula vallas Tuudi külas asuva Lehise 3-17 korteriomandi, kinnistusraamatu registriosa nr 2454732 (eluruumi pind 67,2 m2, kolm tuba, 672/13760 mõtteline osa 7895 m2 suurusest kinnistust, katastritunnus 41101:003:0001) alghinnaga 2900 (kaks tuhat üheksasada) eurot.
Enampakkumisest võivad osa võtta kõik füüsilised ja juriidilised isikud, kes esitavad läbiviijale kinnised ümbrikud, millele on kirjutatud „Kirjalik enampakkumine” ja on märgitud enampakkumisele pandud objekti nimetus ja asukoht (Tuudi, Lehise 3-17, Lihula vald), hiljemalt 20. aprillil 2015. aastal kell 10 Lihula vallavalitsusse aadressil Jaama 1, Lihula linn, Lihula vald. Pakkumus peab sisaldama:
1) täielikke andmeid pakkuja kohta (füüsilise isiku puhul nimi, isikukood või sünniaeg, elukoht ja aadress; juriidilise isiku puhul nimi, registrikood ja asukoht) ja kontakt-isiku sidevahendi numbrit;
2) nõusolekut osalemiseks enampakkumises esitatud tingimustel ja müüdava vara ostmiseks enampakkumisel kehtestatud tingimustel;
3) dokumente enampakkumises osalemiseks ettenähtud osavõtumaksu ja tagatisraha tasumise kohta;
4) sõnade ja numbritega kirjutatud pakutud ostusummat;
5) pakkumuse tegemise kuupäeva, esitaja allkirja, juriidilise isiku ja füüsilise isiku esindaja puhul volikirja.
Tagatisraha suurus on 290 (kakssada üheksakümmend) eurot ja osavõtumaksu suurus 29 (kakskümmend üheksa) eurot. Enampakkumise tagatisraha ja osavõtumaks peab olema laekunud Lihula vallavalitsuse arvelduskontole nr 10602005099006 SEB, 221034639226 SWEDBANK, või vallavalitsuse kassasse hiljemalt 20.04.2015. aastal kell 10.
Pakkumuste avamine on 20.04.2015. aastal Lihula vallavalitsuses aadressil Jaama 1, Lihula linn, Lihula vald, algusega kell 10.
Tagatisraha võetakse arvesse enampakkumise võitjaga müügilepingu sõlmimisel, teistele enampakkumises osalejatele tagastatakse tagatisraha nende näidatud pangaarvele 5 kalendripäeva jooksul arvates enampakkumise toimumise tulemuse kinnitamisest. Osavõtumaksu ei tagastata. Kirjalike pakkumuste võrdsusel eelistatakse pakkujat, kelle pakkumus on registreeritud varasema kuupäeva ja kellaajaga. Juhul, kui enampakkumise võitja loobub müügilepingu sõlmimisest, tunnistatakse enampakkumine nurjunuks. Pretensioonid ja kaebused enampakkumise läbiviimise kohta esitada Lihula vallavalitsusele 3 tööpäeva jooksul arvates enampakkumise läbiviimise päevast.
Enampakkumise võitjaga sõlmitakse notariaalne müügileping hiljemalt kolme kuu jooksul arvates enampakkumise tulemuste kinnitamisest Lihula vallavalitsuse poolt. Notaritasu tasub ostja. Müügilepingu sõlmimise aluseks on Lihula vallavalitsuse korraldus enampakkumise tulemuste kinnitamise kohta. Ostuhind kuulub tasumisele rahas enne müügilepingu sõlmimist.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments